23 september 2009

Lilla Mysan

Hoppas att ni inte har hunnit tröttna på mina Amber Road layouter, för här kommer en till! ;-)

Det är nåt med dessa papper. De har tänt scrapgnistan i mig igen! Älskar dem! Synd att kitet håller på att ta slut... Tror inte det räcker till en layout till. Kanske kan försöka att göra några kort. Vill inte slänga nånting!

Det får bli ett kort inlägg den här gången. Slutsnackat nu ;-) Bjuder på lite närbilder istället:

Ha det gött så hörs vi snart igen!

18 kommentarer:

Zarah sa...

Lööööööööövli!! ♥

Maja Stokk / eyovine sa...

mmmmm yummi!!! Dessa papper är verkligen såååååå snygga.. var tvungen att beställa dom jag med ;D... ditt fel vännen ;D =D....

Kramiz!!

cia sa...

Förstår att du gillar det kitet, det verkar alldeles underbart härligt!

Jättemysig LO.. Nu slår det mig att ngt sånt inte jag på min A, han är inte still länge nog;-) De är ju så fina de fotona när man riktigt ser in "i" barnen.

Lillnettan sa...

Det där kittet verkar helt underbart! Vad kostar det egentligen, och blir det inte svindyrt att få det till Sverige? :-S

Har saknat dig också vännen! Känner ibland bara att hmm, om jag skriver nu så försvinner nog min hälsning bland alla femton kommentarer, typ. :-D Men är alltid här och kikar och läser! Kraaam!

Mathilde sa...

NEJ vi tröttnar inte! Blir kanske lite tårögda av att det är så vackert! Gud du är så duktig och inspirerande!

Men! Inte plockat svamp!? Låter som jag får släpa ut dig på mina ställen (proffsigt det lät, är inte mina ställen. Snor mormors ;) Det som är så bra, hon pekar och jag plockar).

Minialbumet var verkligen hur roligt som helst att göra, det kommer bli fler!

Kram på dig vännen!!

Natasha Ehrndal sa...

den här däremot är super fin.. hmm.. jag kanske tittar mest på kortet trots allt :P skämt åsido... men du känner nog mig! lav jo! puss

Malin sa...

Jag smälter.. så sött! Du är riktigt duktig! :)

Örnen sa...

Fin LO med ett riktigt ljuvligt foto :-)

Anonym sa...

Tack Alex for dina fina ord :D. Man blir alltid glad nar nagon peppar en lite eller hur... Och du ska absolut inte vara for hard mot dig sjalv! Det finns ingen som hinner folja allt vad alla gor. Den enda nackdelen med att det finns sa manga bra kreativa bloggar med underbar scrapping. Ha en bra vecka och skapa pa! Kram.

Marina sa...

Hej.
Jag är en trogen läsare av din blogg och beundrare av ditt scrappande. Har inte vågat lämna någon kommentar tidigare men nu kunde jag inte hålla mig. Såg denna fina LO på The Nook:s blogg och den stack verkligen ut. Det är roligt att se att du hittat tillbaks till skaparlusten och det gör min bloggrunda lite roligare. Tackar för det.

Malin sa...

Tack själv :)

Jag tycker att du ska ge filmerna en chans. Jag förälskade mig i böckerna och filmerna lever absolut upp till böckerna. Jag håller med dig om att man brukar bli besviken då man läst böckerna före man ser filmen. Men det gäller verkligen inte Millenium :)

Pyzzlan sa...

Oj vad mycket fint du har hunnit med. Håller med om att dehär pappren och hela kitet är helt underbart. Härliga foton du har scrappat också och såå många fina detaljer att studera. Ha det gott!

Cattis sa...

Men du...vilken härlig drös av underbara, ljuvliga och fantastiska layouter det fanns här nu!! Så mycket inspiration på en gång!

Kram/Cattis

CillaT sa...

Åh vad det var härligt att var inne hos dig och se alla fina uppdateringar=) Nu känner jag mig inspirerad till max! Bli inte förvånad om "dina" detaljer dyker upp på mina layouter!

Kramkram

Mia KL sa...

Men du, vad duktig du är. Helt underbara LOs. Kommer definitivt kika in fler gånger.

Hilde Aaslund aka Scoobie sa...

Vakkert. Vakkert. Vakkert

Anonym sa...

Så mycket fint du gjort sen sist jag var in! Passar på att hämta in massvis med inspiration! =)
Kram ztina

bitte71 sa...

Otroligt vacker layout, jag fick också hem de papperen från senaste DT-paketet från Scraplagret, men har inte hunnit göra nåt av dem ännu.
Kram Marie