01 april 2009

Photoshoppat

Nu har jag lekt lite med det som ska bli dopkort. Försökte följa Jennys instruktioner i photoshop :-) Tycker faktiskt det blev rätt bra! Så här var bilden innan:

Och så här blev den efter:

Häftigt, va? ;-)
Tycker fortfarande Jennys version var myyycket finare, men men... Jag är ganska så nöjd ändå *klappar mig själv på axeln*

Nu är det dags för välling här hemma!

6 kommentarer:

Jenny sa...

Du är SÅ grym! Tyckte minnsann du var duktig på att följa mina "pedagogiska" förklaringar. Inte alls virrig som du skrev i andra inlägget. Tack snälla för alla rara ord som du överröser mig med - du värmer mitt hjärta - och det var bara roligt att få hjälpa till på ett hörn.

Bra jobbat jag tycker din version är superduperbra.
Heja =)

Kramar
Jenny

cia sa...

Ursnyggt!
Kom ihåg att Jenny är näst intill proffs ju;-)

Cattis sa...

Ahh!! Vad fint det blev! jag vill också ha photoshop!!

Ha en fin dag!

Syrran sa...

gôrbra, gôrbra! Hur kan du vara så bra på allt du gör? Kunde de inte ha sparat lite talang till mig också, inte bara ge allt till första barnet och sen hoppas på det bästa till andra :P Men det är inte ditt fel, så jag älskar dig i alla fall! puss o kram

Alex sa...

hahahah... du är för skön syrran! kan inte sluta garva! får ringa dig idag o berätta om allt som du är bra på! tex så har du ett fantastiskt loppis-öga som jag önskar att jag hade.. bara för att ta upp nåt litet.. ;-)

teres sa...

Tack för kommentaren i min blogg :) och vad mycket superfint o inspirerande jag hittat härinne hos dig. Jag kommer tillbaka :D!
Tycker att den redigerade bilden blev så fin, photoshop är ett fantastiskt verktyg!