08 februari 2009

Saker man gör när man aldrig får sova

T.ex. så kan man skriva fel datum på sina LO:s :-(((( Börjar gråta snart... På min senaste, den rosa här nedan, så missade jag med ett helt år!!! Skrev 2008 istället för 2009 :-( Suck!! Såg det precis... O det skrev jag på självaste fotot! En ny kopia är på väg så jag ska försöka att byta ut det... gaah.. eller så ska jag kanske stryka över 2008 och skriva 2009 med en kommentar "du kanske är världens mysigaste på dagarna, men du har fortfarande inte lärt dig att sova på natten... därför har du en väldigt, väldigt trött mamma..." Gaah! Hur ska jag rädda LO:n, tycker ni?

När jag ändå är i farten, kan jag dela med mig av fler pinsamheter jag gjort. Häromdan var jag på COOP och skulle köpa lite naturgodis. Gick till en självbetjäningskassa, valde det jag trodde var rätt, var på väg att gå när jag fick höra ett "apapapapappppp". Vände mig om - en lång, sur tant med viftande finger - "vänta lite, det där är nötter och inte lösgodis, de är faktiskt myyyyycket dyrare". Ville bara gräva ner mig 100 m ner under jorden! "öhh, va? förlåt... det var inte meningen.. jag har inte sovit nåt inatt.. förlåt.." Folk i kön stirrade på mig. Hon stirrade - "jag sov också dåligt inatt" - sen talande tystnad... Jahapp, fick man stå och skämmas! Säger det en gång till - "förlåt långa, sura tanten på COOP, jag ville inte stjäla nötter och torkad frukt!"

Nåt ännu värre då. Vi åkte till Karlstad med Linnea. I Karlskoga vaknade lilltjejen och ville äta. Vi parkerade vid Statoil och jag fick amma henne i bilen. Sen bajsade hon och vi gick in på toan på macken för att byta blöja. Jag lägger henne på skötbordet, tittar ner - jepp, ni kommer inte att tro mig - mitt bröst hänger utanför tröjan! Ja, så trött är man! Jag hoppas verkligen att deras övervakningsvideo inte kommer att hamna på YouTube!

Och sen så har vi såna där mindre pinsamma saker som man dagligen gör. Som t.ex att kasta en blöja i tvättkorgen istället för i soporna.. Ja ni.. Så är det tydligen att vara en mamma...

3 kommentarer:

cia sa...

Jättefin LO och kul blommor.
Jag skulle rädda den genom att sätta en tag/lapp över datumet med det korrekta på.
Finns ju tags i olika fina former osv eller så klipper du bara en lagom stor pappersbit och kanske har en annan färg under som "fotomatta" till lappen liksom.

Anonym sa...

Åh, förstår ditt dilemma, har själv gjort samma sak, missat med ett helt år!! Jag har tyvärr inget bra tips på att lösa det. Själv står mitt gamla årtal fortfarande kvar. Jag har satt dit det med rub-ons, inte så lätt att få bort, tyvärr =)

Unknown sa...

Jag skrattade ihjäl mig när jag läste "incidentent" på statoil macken :D