03 mars 2009

Vår lilla gnagare

Allt ska det tuggas på! Fortfarande!

Det senaste Linnea har börjat gnaga på är nallarna i babysittern. Det ser minst sagt roligt ut. Hon får vara nästan dubbelvikt för att nå dem ordentligt, men hon mumlar lite småirriterad och fortsätter kämpa... så söt :-)

Vi tyckte inte det såg speciellt skönt eller bekvämt ut så vi försökte ta dem ifrån henne. Oj, oj, oj! Det tyckte hon inte om! Hon höll i dem så hårt, så hårt. Till slut gav vi henne hela bågen (satt bredvid och höll koll på henne så klart, ni behöver inte ringa socialen ;-)). Ni borde ha sett den nöjda minen! Hon lutade sig bara tillbaka, log stort och ja... fortsatte att gnaga...

I snart tre månader har vi trott att tänderna är på gång... men nu så... nu måste de bara vara på G, eller hur? Vår lilla söta gnagare...

2 kommentarer:

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Oj som hon gnager! Ja, det måste ju nästan vara tänder på G?
Hur gammal är er Linnea föresten? Hon ser ut att vara en riktig linslus, så fina ögon.

Tycker det ser så gulligt ut när de små tuggar så frenetiskt på allt i närheten, de ser nästan besatta ut (vilket de nästan är också, gud nåde om man tog det ifrån dem!).
*suck* Vad jag får bebislängtan tillbaka då man surfar runt på bla sådana bloggar som din! =) Men det får dröja ett tag, har fem småttingar och de får växa till sig först.. =)

Ha de!
Kram/ Angelica

cia sa...

Haha, tell me about it!